Beste buren (van de Eenruiter en de Glaskloksingel),

Zoals eerder aangekondigd is er op 22 juni weer een buurt bbq! Net als vorig jaar regelen wij het eten en ook zijn er 2 (veilige) springkussens! Wij willen jullie vragen zelf wat te drinken mee te nemen.

Om goed inkopen te kunnen doen zouden we iedereen willen verzoeken zich vooraf (kan per huishouden) in te schrijven via onderstaande link. We zouden het fijn vinden als iedereen vooraf kan betalen. Na inschrijving krijg je daarom een bevestigingsmail met de betaalmethodes en de kosten (inschrijven = betalen). Ook goed om te weten is dat we voor dit evenement een subside van 250e van de gemeente hebben gekregen.

https://forms.gle/uxiH6vxtYN6L3esv7

Niet iedereen heeft facebook, dus deel de link vooral met alle buren. We zullen daarnaast komend weekend ook nog flyers verspreiden. Als er vragen zijn, lets us know.

Tot de 22ste, wij hebben er zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *